X
Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
Registrace

Elektrická vozítka LEGO Likvidace skladu Dřevěné hračky Zvířátka Schleich Auta Bruder Fisher Price Sylvanien Families Plyšáci Lumpin Mega Bloks Millaminis Modely SIKU My Little Pony K vodě Stany a tunelyŠlapací motokáry a traktory Tříkolky a odrážedla RC Modely Puzzle Společenské hry

Divadlo Pohádka
-32% 398,10 Kč
272,60 Kč
Piknikový koš Máša a medvěd
-39% 519,10 Kč
317,40 Kč
Ravensburger Labyrinth Junior
-45% 664,30 Kč
369,00 Kč
Nakrm pejsky!
-31% 664,30 Kč
460,90 Kč
Výroba Mýdel - Smajlíci
-46% 361,80 Kč
195,50 Kč
Dřevěné nasouvací kostky
-40% 337,60 Kč
203,70 Kč
Mega Bloks Hot Wheels Kamion autocar s autem
-42% 906,30 Kč
534,00 Kč
Dětská houpačka
-33% 966,80 Kč
649,00 Kč
Sada - 25 nejznámějších her
-37% 277,10 Kč
175,00 Kč
Baby genius - Poznej tvary a barvy
-38% 272,30 Kč
169,00 Kč
Aquabeads Souprava šperky
-37% 240,80 Kč
153,00 Kč
Centrshop - hračky, drogerie a papírnictví v jednom (http://www.centrshop.cz/hracky/)

Ochrana osobních údajů

1. Veškeré nakládání s osobními údaji na www.centrshop.cz se řídí zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

2. Provozovatel internetového obchodu www.centrshop.cz je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru. Tyto informace budou shromažďovány a zpracovávány provozovatelem prostřednictvím zabezpečené elektronické databáze tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití.

3. Osobní údaje kupujícího se prodávající zavazuje chránit. Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě, výjimku tvoří pouze realizace samotné dopravy zboží, kdy je nutné uvést základní osobní údaje pro doručení zásilky. Osobní údaje, které vyplňujete při objednání slouží výhradně pro naši interní potřebu a slouží pouze k úspěšnému vyřízení vašeho požadavku.

4. Kupující má právo kdykoli písemně požádat prodávajícího, aby jeho osobní údaje vhodným způsobem vymazal ze své evidence, nebo provedl požadovanou změnu v databázi osobních údajů kupujícího. Využíváním služeb internetového obchodu www.centrshop.cz zákazník souhlasí se shromažďováním údajů potřebných k nakupování.

var odstranitUtm = function() { var puvodniAdresa = window.location + ""; var bezUtm = puvodniAdresa.replace(/([#&?])utm([_a-z0-9\.=]+)/ig, ""); if (puvodniAdresa !== bezUtm && history.replaceState) { history.replaceState({}, '', bezUtm); } };